Misdom Consort

 

Cafe Amante

Op een schitterende locatie in het Duitse Thuringen heeft het Misdom Consort de kameropera 'Cafe Amante'  ingestudeerd..

De premiere van de opera in deze bezetting, heeft op 18 juli 2009 plaatsgevonden in cafe Het Rode Hert te Roderwolde. Wegens grote belangstelling  is het programma  twee maal uitgevoerd evenals op zondag 19 juli in restaurant De Gulle Gans te Assen.

Gevolgd door een tweede concertserie in november 2009.

Zie de fotoserie van het optreden in Roderwolde.
_________________________________________

Suggestie

Cafe Amante wordt frequent door particulieren als kado aangeboden voor verjaardagen, jubilea, recepties, of als verrassing tijdens een 'dinerparty'.
Deze 30 minuten durende komische opera is ook te zien geweest als intermezzo tijdens een congres op de universiteit in Groningen.

Meer informatie info@misdomconsort.nl

 

 

Cafe Amante is een korte, ruim een half uur durende kameropera, losjes gebaseerd op de opera 'buffa' La Serva Padrona van Pergolesi.
Jan Misdom heeft de muziek van Pergolesi bewerkt voor een klein houtblazersensemble en Jos Visscher schreef een nieuw libretto in het Nederlands.
Cafe Amante is de derde kameropera van De Lege Ruimte en het Kamermuziekparadijs. Alle opera's worden op locatie gespeeld.

Muziek: Giovanni Batista Pergolesi
Muzikale bewerking: Jan Misdom
Libretto en regie: Jos Visscher
Solisten: Gonda Jonker, alt-mezzo
  Noud Jasper, bariton
Musici: Misdom Consort
Foto flyer: Sake Elzinga

______________________________________